СТУДЕНТИ

СТУДЕНТСКИ СЕРВИС

Прочитај више

СМЕШТАЈ

У саставу Установе Студентски центар „Београд” налази се 14 студентских домова: Студентски град – Дом I, Дом II, Дом III и Дом IV, Патрис Лумумба...

Прочитај више

ИСХРАНА

Како би студентима били што доступнији, сви ресторани налазе се у склопу студентских домова и факултета или у њиховој непосредној близини.

Прочитај више

КОНКУРСИ

Министарство просвете, науке и технолошког развоја сваке године расписује конкурс за пријем студената у студентске домове.

Прочитај више

СТУДЕНТСКА КАРТИЦА

Студентска картица неопходна је за коришћење домских и ресторанских услуга, тј. за куповину и коришћење мени оброка и за плаћање станарине...

Прочитај више

Стручне службе

СЛУЖБА СМЕШТАЈА

Служба смештаја Установе Студентски центар „Београд” налази се са дворишне стране Рударско-геолошког факултета, у Ђушиној улици број 5а, паралелној са Таковском улицом.

Прочитај више

ИНФОРМАЦИОНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ

Седиште Службе за информационе технологије је у дирекцији Установе Студентски центар „Београд”, Светозара Марковића бр. 56.

Прочитај више

СЛУЖБА ЗА СПОРТ И РЕКРЕАЦИЈУ

Седиште Службе за спорт и рекреацију налази се у Студентском граду на Новом Београду. У оквиру ове службе послују спортске сале, сале за фитнес, теретане и спортски терени на отвореном у студентским домовима.

Прочитај више

СЛУЖБА ЗА ТЕЛЕКОМУНИКАЦИЈЕ

Седиште Службе за телекомуникације налази се у приземљу Дома IV у Студентском граду. Задужена је за комплетно одржавање фиксне телефоније у објектима Установе Студентски центар „Београд”, као и за одржавање интернета у студентским собама.

Прочитај више

ПЕРИОНИЦА У ДОМУ "МИКА МИТРОВИЋ"

Централна перионица Установе Студентски центар „Београд” налази се у Студентском дому „Мика Митровић” на Вождовцу.

Прочитај више

СЛУЖБА ЗА БЕЗБЕДНОСТ

У Установи Студентски центар „Београд” формиран је систем безбедности прилагођен колективном начину живљења и пружања услуга, са акцентом на превентиви.

Безбедност студената нам је, као Установи, приоритет. Наши објекти су покривени видео надзором, а на свим улазима дежурају радници обезбеђења 24 сата дневно. Успостављен је ефикасан систем противпожарне заштите.

Прочитај више

2022/23 Водич за студенте