УСЛУГЕ

Поред основне делатности, Установа пружа и додатне услуге студентима и трећим лицима. То су услуге у ресторанима, клубовима, бифеима, продавницама, фотокопирници и услуге смештаја у хостелима.

Ресторани

Мрежу ресторана Установе Студентски центар „Београд” чине модерно опремљени ресторани намењени пружању услуга свим грађанима. У пријатном амбијенту, гости ресторана могу уживати у неком од својих омиљених јела, слаткиша или пића. Уз висок квалитет и приступачне цене, ресторани су погодни и за пословне састанке и за необавезно дружење с пријатељима у опуштеној атмосфери.

У сваком од објеката постоји могућност организовања пословних, породичних и свечаних ручкова и вечера, разних коктела, свадби, рођендана, крштења, годишњица, матура и јубилеја, промоција.

Грил ресторан „Студентски град” са „Фонтаном”

Кафе ресторан „Код Вука” Ресторан „Гаудеамус”

Ресторани мешовитог типа

На три београдска факултета налазе се ресторани мешовитог типа. Ресторани нуде широк асортиман хране и пића високог квалитета по доступним ценама, како за студенте и професоре, тако и за све остале посетиоце. У њима студенти могу доручковати по истом принципу као и у студентским ресторанима – користећи уплаћене мени оброке на студентској картици.

Ресторани су отворени радним данима од 7.00 до 15.00 часова.

1. Клуб „Шумарски”, ул. Кнеза Вишеслава бр. 1 (у оквиру Шумарског факултета)

2. Клуб „Ветеринарски”, ул. Булевар ослобођења бр. 18 (у оквиру Факултета ветеринарске медицине)

3. Клуб „Медицинар”, ул. Доктора Суботића бр. 8 (у оквиру Медицинског факултета)

Клубови

Поред ресторана у којима се служи храна, у саставу Установе Студентски центар „Београд” послују клубови, кафеи и бифеи у којима сви посетиоци могу наручити пиће и провести време у пријатном простору с колегама и пријатељима.

Клуб „Рифат Бурџовић”

Кафе „Вождовац”

Кафе „Карабурма”

Бифе „Ректорат”

Продавнице

Како би се станарима домова олакшале свакодневне обавезе, у већини студентских домова налазе се продавнице мешовите робе. Без беспотребног изласка из зграде дома, студенти се лако могу снабдети најосновнијим артиклима – од прехрамбених производа до кућне хемије и средстава за личну хигијену.

1. Продавнице „Студентски град” Тошин бунар бр. 143-157 (у сва четири дома Студентског града налази се по једна продавница)

2. Продавница „Карабурма” Ул. Мије Ковачевића бр. 7б (у склопу Студентског дома „Карабурма”)

3. Продавница „Вождовац” Ул. Војводе Степе бр. 320 (у склопу Студентског дома „4. април”)

4. Продавница „Кошутњак” Ул. Благоја Паровића бр. 156 (у склопу Студентског дома „Кошутњак”)

5. Продавница „Рифат Бурџовић” Ул. Милана Ракића бр. 77 (у склопу Студентског дома „Рифат Бурџовић”)

6. Продавница „Патрис Лумумба” Ул. Љубице Луковић бр. 1 (у склопу Студентског дома „Патрис Лумумба”)

7. Продавница „Жарко Мариновић” Ул. Цара Душана бр. 254 (у склопу Студентског дома „Жарко Мариновић”)

Хостели

У оквиру Установе Студентски центар „Београд” послују два хостела који нуде услуге смештаја врхунског квалитета.

1. Хостел „Код Вука” Булевар краља Александра бр. 75

Хостел „Код Вука” је посебан и нов смештајни капацитет намењен боравку страних професора и предавача, учесника међународних научно-истраживачких пројеката, семинара, конференција и др. Хостел „Код Вука” више није смештај само за професоре и предаваче, већ могу боравити сва заинтересована лица.

2. Хостел „Студентски град” Нови Београд, Тошин бунар бр. 145

Хостел „Студентски град” налази се у Студентском граду на Новом Београду и нуди смештај у потпуно реновираним и модерно опремљеним собама са укупно 39 лежајева. Отворен је током целе године и погодан је, како за индивидуалне, тако и за групне посете.
У понуди су једнокреветне, двокреветне и трокреветне собе са засебним купатилом и чајном кухињом. Свака соба опремљена је фрижидером и феном. Редовно се обавља замена постељине и пешкира. Гостима је на располагању и бесплатан Wi-Fi у собама и лобију хостела. Сви гости могу користити и наш спортски центар за рекреацију, сауну, ресторан и перионицу веша по изузетно приступачним ценама.

Прочитај више

Фотокопирница и интернет центар „Студентски град”

Налази се у пролазу између Г и Ф крила Дома II у Студентском граду. По веома повољним ценама нудимо фотокопирање, штампање, штампање у боји, спирално коричење и архивирање докумената. Нудимо могућност коришћења интернета.

Радно време: Радним данима: 7.30-21.30 Суботом: 9.30-16.30