Studentski centar Beograd
Studentski centar Beograd

jquery sliders Studentski centar Beograd
  VESTI

 

 IZDVAJAMO
Da bi poboljšala i unapredila svakodnevni kontakt sa studentima, Ustanova Studentski centar Beograd uvela je nov način komunikacije sa studentima. Zahvaljujući iNervCommuicator-u, u mogućnosti smo da komuniciramo sa našim korisnicima u realnom vremenu, popularnije rečeno, putem chat-a. Sva pitanja, sugestije ili nedoumice student može uputiti zaposlenima ispred tri Službe. U pitanju su Služba smeštaja, Služba za Informacione tehnologije – odeljenje za studentske kartice, i hosteli Ustanove Studentski centar „Beograd“.

Potrebno je samo kliknuti na prozor u dnu sajta, s desne strane, gde piše „chat uživo“. Otvara se prozor u kome možete videti ime i prezime zaposlenog s kojim ćete ostvariti komunikaciju, i naziv Službe. U zavisnosti od toga da li se vaše pitanje odnosi na smeštaj u domovima, studentsku karticu ili smeštaj u hostelima, izabraćete sagovornika. Ukoliko nismo online ( posle radnog vremena Ustanove), postoji opcija za ostavljanje poruke, na koju će vam blagovremeno biti odgovoreno.

Ovakav način direktne komunikacije za kratko vreme pokazao je zavidne rezultate uštedom vremena i brzim protokom informacija, što je od velike pomoći svim našim korisnicima.