Studentski centar Beograd
Studentski centar Beograd

jquery sliders Studentski centar Beograd
  VESTI
Foto galerija

14 najboljih studenata, stanara 14 studentskih domova nagrađeno je sedmodnevnim boravkom na Zlatiboru za dve osobe. To su:
1. NURKOVIĆ SELMINA, ''Studentski grad, Dom 1''
2. MIRKOVIĆ BILJANA, ''Studentski grad, Dom 2''
3. JORDANSKI MILOŠ, ''Studentski grad, Dom 3''
4. KOTUROVIĆ VLADIMIR, ''Studentski grad, Dom 4''
5. JOVIČIĆ STEFAN, ''Kralj Aleksandar I''
6. PETROVIĆ VLADIMIR, ''Karaburma''
7. ILIĆ JELENA, ''Slobodan Penezić''
8. JEVTIĆ RADA, ''Rifat Burdžević''
9. KOVAČEVIĆ JOVAN, ''Patris Lumumba''
10. ČIVOVIĆ MARIJA, ''Vera Blagojević''
11. LEKIĆ MILENA, ''Košutnjak''
12. MIJATOVIĆ RADENKA, ''Žarko Marinović''
13. MILOJEVIĆ LESO MILAN, ''4.april''
14. MARJANOVIĆ MIRJANA, ''Mika Mitrović''

Pored ovih 14 nagrađenih studenata, odlučeno je da se nagradi još 21 student sa prosečnom ocenom 10, oslobađanjem plaćanja stanarine za mesec maj 2014.

U finale „Prvog glasa Univerziteta“ plasiralo se dvanaest takmičara. Prema glasovima žirija, pobedio je Dušan Rakić, student treće godine Muzičke akademije. Drugo mesto zauzela je Jovana Mijailović, studentkinja Učiteljskog fakulteta a treće Stefan Babić, student Mašinskog fakulteta. Za prva tri mesta obezbeđene su nagrade - mobilni telefoni.

Prava velika studentska žurka održana je na platou ispred Doma kulture u Studentskom gradu gde je nekoliko hiljada studenata proslavilo svoj dan uz zvuke bendova S.A.R.S.,THE DIBIDUS, SMREK SI!, DJ RAJKEC a u programu su učestvovali i ansambl Branka Markovića, vokalni solista Gordana Lazarević. AKUD „Mika Mitrović Jarac“ nastupio je u studentskom domu 4. April. "/>
 
 
[spisak nagrađenih studenata] Centralna manifestacija biće održana na platou Studentskog grada ,sa početkom od 18č. Kao i svake godine, očekuje vas žurka na otvorenom, gde nastupaju prestižni muzički izvođači. S.A.R.S., THE DIBIDUS (ex FAMILIJA), SMREK SI!, DJ RAJKEC, Urban Core salsa ANSAMBL BRANKA MARKOVIĆA K.U.D. „ŠPANAC“ I GOSTI IZNENAĐENJA! Pozivamo vas da nam se pridružite i proslavite sa nama Dan studenata. Resized JPEG graphic"/>
 
Resized JPEG graphic "/>
 
www.eduroam.amres.ac.rs "/>
 


Resized JPEG graphic          Resized JPEG graphic    Resized JPEG graphic"/>
 

 

 IZDVAJAMO